Brenda
van Alst
Systeempedagogisch coach, trainer en ouderbegeleider

Het werken met ouders en kinderen is een bijzonder vak wat vraagt om respect, tijd en kunnen aansluiten bij een ander. Dat lukt vooral als ik mezelf toe kan staan om de ander als mens te ontmoeten in plaats van de alwetende professional.

Binnen de complexiteit van de huidige jeugdzorg biedt het systemisch werk mij veel nieuwe handelingsalternatieven en oplossingsmogelijkheden. Het biedt mij ook de mogelijkheid om trouw te zijn aan mijn eigen- Wijsheid, kennis en kunde die ik in de loop der jaren heb opgedaan; te vertrouwen op wat ik weet en dat het 'niet weten' daar onlosmakelijk deel van uitmaakt. Systemisch werken is voor mij een krachtig hulpmiddel als het gaat om uit het oordeel blijven, verbinden, bewustzijn ontwikkelen voor de eigen krachten en die van een ander en last but not least, weten in welke systemische laag een interventie moet plaatsvinden om het verschil te maken tussen pleisters plakken of hulp te bieden die ook werkelijk helpt. 

Ik ben graag beschikbaar voor systeempedagogische coaching en ondersteuning aan zowel professionals als ook aan (echt)paren, ouders en kinderen. 

Contact?  Tel: 06 - 43 99 03 48 of mail: praktijkeigenwijze@gmail.com

Website: www.praktijkeigenwijze.com

 

Terug naar het team