"Strength doesn’t come from what you can do. It comes from overcoming the things you once thought you couldn’t."
- Rikki Rogers

Ontwikkeling
Ontwikkeling vindt plaats terwijl jij je leven vorm geeft. Soms heel bewust, maar vaak ook ongemerkt. Je pikt de lessen die je leert op en integreert ze in jouw manier van leven, van Zijn, van doen.
Het meeste leer je van het leven zelf en de mensen die dicht bij jou staan, in partnerschappen, vriendschappen, in relatie tot jouw familie en kinderen.
Hetzelfde geldt ook voor je werk. Tijdens je studie of opleiding heb je kennis opgedaan en vaardigheden geleerd en daarmee ga je aan de slag. Maar het meeste leer je in je vak, je baan, van je collega's, klanten of cliënten, de uitdagingen waar je voor staat en van de mensen waar je mee werkt.


Persoonlijke én professionele ontwikkeling
Persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn niet los van elkaar te zien. Waarom niet? Omdat ze in jou samen komen en elkaar voortdurend beïnvloeden. Dat wat je meeneemt uit je persoonlijk leven aan lessen die je daar geleerd hebt, dragen ook bij aan de manier waarop je je plek inneemt in je werk. En omgekeerd.
Balans in geven en nemen
Als alles goed gaat vind je steeds opnieuw een goede balans tussen dat wat het leven en het werk van je vraagt in relatie tot wat het je oplevert. Als deze balans er niet meer is, als je het gevoel hebt steeds meer te geven en te overleven in plaats van te leven is misschien het moment gekomen om eens de balans op te maken. Maar misschien ben je ook gewoon op zoek naar nieuwe inspiratie, voel je een soort verlangen om iets in jou tot meer bewustzijn of ontwikkeling te brengen.


S
tilstaan bij wat er nu is
Dan is nu het moment gekomen om eens stil te staan en te kijken naar wat er is. Wat heb je allemaal al gedaan, geleerd, ervaren, gevoeld en gedaan in je leven en in je werk? Waar heeft het je gebracht? Wat uit jouw persoonlijk en professioneel leven, welke krachten en talenten hebben je verder gebracht? Zijn er patronen, overtuigingen, gedachten of gevoelens die jouw belemmeren om te doen wat je werkelijk wilt? Zou je je talenten en potentieel willen vergroten, dromen realiseren en meer kwaliteit in je leven willen integreren? Wat let je om daarvoor te kiezen, voor jou? 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Persoonlijk én professioneel, dat is de manier waarop wij ondersteuning, coaching en training bieden. We gaan ervan uit dat jij weet wat goed voor jou is, jij bent de expert! Wij bieden een veilige, professionele, betrokken, persoonlijke en inspirerende omgeving waarin jouw eigen wijsheid, kennis en intuïtie zich kan ontvouwen. Zo leer je om je eigen innerlijk compas te gebruiken die je brengt naar waar jij wilt zijn, persoonlijk én professioneel.

Interesse?

Kijk dan verder op deze site wat we jou te bieden hebben. Of liever eerst een kennismaken bij één van de Systemische Ateliers? Je bent van harte welkom!

 

 

 

 

Terug naar het aanbod